URCAT

Inhalt abgleichen URCAT
Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans
Aktualisiert: vor 2 Stunden 24 Minuten

XERCAT: Renovat el conveni de col·laboració amb GenCAT

Mi, 17/07/2024 - 18:46

La Unió de Radioaficionats de Catalunya – URCAT, la Federació Catalana de Radioaficionats i el Consell Territorial URE Catalunya han renovat el conveni de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya en tasques d’emergències, mitjançant els Departaments d’Interior i Presidència.

L’acord preveu la col·laboració davant de situacions de greu risc col·lectiu, de catàstrofes i de calamitats públiques que puguin fer caure les xarxes de telecomunicacions de Catalunya. Es pot  consultar el detall de l’acord de col·laboració al Web Gencat Radioaficionats. Això és el que s’anomena la xarxa XERCAT.

Aquells radioaficionats ja inclosos en el fitxer de radioaficionats voluntaris, només en el cas que hagin canviat alguna de les dades facilitades, es demana que s’actualitzin, a l’efecte de disposar d’informació al més fiable possible. Es pot facilitar aquesta informació en aquest enllaç (sol·licitud de modificació de dades).

Kategorien: ca

Visca la ràdio! Visca els Països Catalans! Sant Joan 2024

So, 23/06/2024 - 07:59

La Unió de Radioaficionats de Catalunya -URCAT- us desitja una Bona revetlla de Sant Joan! Així mateix, convida als radioaficionats dels Països Catalans, a usar preferentment el català en nets i QSOs. D’aquesta manera mantindrem una llengua mil·lenària ben viva i en ple ús.

Visca la ràdio! Visca els Països Catalans!

Kategorien: ca

URCAT al MercaHam 2024

So, 16/06/2024 - 11:37

 

Un any més URCAT ha participat en el MercaHam que es va celebrar el passat dissabte 15 de juny en la 28ena edició. Hi hagué molta concurrència en totes les parades de radioclubs i marques comercials, a destarcar com ICOM, Astroradio, Komunica Power Accessories, Inforbatista i Locura Digital. Enhorabona al Radioclub del Vallès EA3RCH per a una nova edició tan reeixida.

 

Kategorien: ca

Mostra d’Entitats de La Llagosta, 2024

So, 02/06/2024 - 12:06

 

Dissabte 1 de juny, La Unió de Radioaficionats de Catalunya, URCAT, va participar en la Mostra d’Entitats organitzada pel Molt Il·lustre Ajuntament de La Llagosta. Es va rebre la visita de l’Il·lustrísim Senyor alcalde Oscar Sierra i la Il·lustríssima Senyora regidora de Participació Ciutadana Eva Villanueva.

 

Imatge amb l’Il·lustríssim Senyor Alcalde Oscar Sierra.

Imatge amb l’Il·lustríssima Regidora de Participació Ciutadana Eva Villanueva

EA3HKM en el Net de dissabte al vespre

Kategorien: ca

Bona diada de Sant Jordi 2024

Mo, 22/04/2024 - 15:00

La Unió de Radioaficionats de Catalunya -URCAT- us desitja una feliç diada de Sant Jordi 2024. Així mateix, convida als radioaficionats dels Països Catalans, a usar preferentment el català en nets i QSOs. D’aquesta manera mantindrem una llengua mil·lenària ben viva i en ple ús.

 ͏

F͏͏ont i crèdits:  URCAT, GenCAT

Kategorien: ca