Reunió EURAO 2011 a Barcelona

L'Organització Europea de Radioaficionats (EURAO) celebra la seva reunió anual aquest proper cap de setmana, 28-30 d'octubre, a Barcelona, a la que hi assistiràn representants de varies associacions de diversos països del vell continent. Nous membres són benvinguts.

Els temes a tractar van des d'assumptes de funcionament intern fins a projectes internacionals.

EURAO té actualment associacions membre a: Bèlgica, França, Grècia, Itàlia, Portugal i Espanya. També simpatitzants a: Argentina, Austria, Brasil, Bulgaria, Xile, Holanda, Polonia, Rumania, Regne Unit, Estats Units d'Amèrica, Uruguai i Veneçuela.

Tots ells participant del seu projecte estrella: l'EuroBureauQSL, una alternativa oberta al clàssic sistema de "bureaus".

Les xarxes digitals de radioaficionats i els seus estandars també estàn a l'agenda de la reunió.

Certament un cap de setmana força atapeït, tot i que s'espera trobar temps suficient per visitar la ciutat, els seus monuments i els seus racons més singulars, assaborir la variada cuina mediterrània i degustar els vins de la terra, en un veritable i necessari exercici de "socialització" entre col·legues d'una mateixa afició, però amb idiomes, cultures i punts de vista diversos.

S'invita a totes les associacions europees independents de radioaficionats a participar a la reunió i/o en els treballs i activitats posteriors.